Çiğ Köfte Bayiliği Veren Firmalar

Günümüzde çiğköfte kültürü sadece Adıyaman da yenilebilen bir lezzet olmaktan öteye geçmiştir. Anadolu insanının bulgur kökenli yiyecekleri sıklıkla tükettiğini ve sevdiği herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Ancak her çiğ köfte yenmez. Anadolu öyle bir yerdir ki her ilin ve her ilçenin ünlü bir yemeği mutlaka vardır. Çiğ köfte denilince de akla ilk olarak Adıyaman gelir.

Artık ünlü markalar sayesinde Türkiye’nin her yerinde istediğiniz saatte çiğ köfte yemek mümkün hale gelmiştir. Bu firmalar ise şartları yerine getirebilecek olan müşterilerine yani iş yeri sahiplerine franchise vererek zincir marka şeklinde çalışıyorlar. Başlıca bayilik veren firmalar Adıyaman Çiğ Köftecisi, Komagene, Sait Usta, Tatlıses, Adıyaman Subaşı Çiğköfteci gibi firmalardır.

Çiğ köfte Bayiliği Nasıl Verilir?

Çiğ Köfte Bayiliği Veren Firmalar

Franchise veren yani bayilik usulü çalışan çiğ köfte markalarının çalışma esasları belirli bir kalite ve belirli bir ciro üzerinden çalışmaktan ibarettir. Küçük bir dükkanın olması ve bayilik ücretinin ödenmesi ile kurulum başlamış olur. Bayilik usulü çalışmaya başlayan esnafların gerekti teçhizatları firma tarafından karşılanır ve bu da standartı getirir. Standartlar ve reklamlar ile çalışan bir iş yeri ise güven kazanarak iş yapabilir. Bayilik almak için belirli kategoriler vardır. Dükkan ebatlarına ve şartalar göre bayilik ücretleri yükselir. Tabela, ambalaj, çiğköfte, ana malzemeler gibi gerekli şeyler firma tarafından tedarik edilir ve standarta ulaşılmış olur.

Bayilik Usulü Çalışmanın Faydaları Nelerdir?

Çiğköfte bayiliği alan esnaflar öncelikli olarak belirli bir kalitedeki çiğ köfteyi sattıkları için kötü malzeme olmaz. Zincirleşmiş bir bayilik sistemi olduğu için Türkiye’nin her yerinde aynı lezzeti bulabilme garantisi vardır. Satışları etkileyen diğer önemli husus ise reklamlardır. Bayi olan kişinin reklam masrafı olmaz hatta reklamı ana bayi verdiği için aksine satışları da arttırır. Bu yüzden esnafın iş yapmaması olanaksız gibi bir şeydir. Dükkanın yayalara işlek bir cadde üzerinde olması yeterlidir. Hazır çiğ köfte tüketenlerin başında ise ekonomik ve doyurucu olmasından dolayı ise öğrenciler tercih etmektedir. Tüketimi de kolay olmasından dolayı ve soğuma derdi olmamasından dolayı açık mekanlarda da tüketilmesi uygundur.

Yorum yapın veya Puan verin.

Lütfen adınızı ve soyadınızı bir boşlukla ayırarak giriniz (örn. Adınız Soyadınız)

Lütfen mail adresi girin. Lütfen geçerli bir mail adresi girin.
Kalan Karakter: 

255

Lütfen Yorumuzu girin.


FALLBACK
PLACEHOLDER
Makaleller