Emekli Vatandaşlara Müjdeli Haber! Hesaplara 1000 TL Yatacak! Kimler Nasıl Yararlanacak

Emekli vatandaşlar maaşlarını dört gözle bekler oldu. Milyonlarca emeklinin araştırmalarında yer alan promosyon ödemesi ise birçok bankanın gündemindedir. En son QNB Finansbank'tan yapılan açıklamada; emekli aylığını Finansbank’tan alan müşterileri için banka 1000 TL geri ödenmeden promosyon ücret verileceği açıklandı.

1000 TL Promosyon Ödemesi Olacak

Yıllardır bankacılık sektöründen yer alan ve binlerce müşterisi bulunan QNB Finansbank; emekli vatandaşlara promosyon para ödemesinde de farkını ortaya koydu. Sadece 3 yıl emekli aylığını bu bankadan alacağına dair onay veren emekliler; bu promosyon kampanyasından yararlanabilecektir. Kolay ve bir o kadar da hızlı bir şekilde işleyen sistemleriyle dikkatleri üzerine çeken Finansbank; emekli vatandaşları da mağdur etmemek adına çok güzel bir kampanyaya adını yazdırmış oldu.

Emekli vatandaşlara sunulan promosyon imkânı için bankanın hiçbir bedel ya da talebinin bulunmadığı; bankadan yapılan ayrıntılı açıklamada ifade edilmiştir. Emekli maaşı taahhüttü şeklinde hazırlanan belgeyi onaylayan emekliler; ilk emekli aylıklarını aldıkları ilk aydan itibaren 3 yıllık onay vermiş olurlar. Bu onay işleminin tamamlanması ile ilgili işlemler QNB Finans bankasının şubelerinde gerçekleşir. İmzasını atan emekliler böylece 1000 TL olan promosyon hakkını kazanmış olurlar.

Promosyon Alımı İçin Neler Gereklidir?

Promosyon ödemesi almak için başka ekstra bir bedelin gerekli olmadığı bankadan yapılan açıklamada ifade edilmiştir. Bankanın olağan emekli müşterileri ve yeni katılan emekli vatandaşlar 01.10.2021 tarihinden sonra yenilenen promosyon ödemelerinden faydalanır. Bu 3 yıllık süre zarfında emekli maaşlarında yapılan fiyat değişiklikleri promosyon ödemeleri üzerinde etki göstermez. 18 yaş altında emekli aylığı almaya hak kazanmış vatandaşlar; anne ve babalarının onayı altında promosyon ödemesinden faydalanabilecektir.

QNB Finansbank'ın emekli vatandaşlara sunduğu promosyon ödemesi hakkı çoğu emeklinin yararına olan bir uygulama olarak ifade edilir. Sadece Finansbank'ın şubelerinden yapılan onay işleminin yeterli olduğu promosyon elde etme hakkı için başka hiçbir koşul şart koşulmamıştır. Finansbank'tan farklı tutarlarda emekli aylığı alan bir vatandaşın ise sadece; emekli aylıklarının toplamının ortalaması dikkate alınarak alacağı tutar hesaplanır. Emekli vatandaşlara özel olan bu uygulama 31.12.2021 tarihine kadar geçerlidir.

Yorum yapın veya Puan verin.

Lütfen adınızı ve soyadınızı bir boşlukla ayırarak giriniz (örn. Adınız Soyadınız)

Lütfen mail adresi girin. Lütfen geçerli bir mail adresi girin.
Kalan Karakter: 

255

Lütfen Yorumuzu girin.


FALLBACK
PLACEHOLDER
Makaleller