Ölmeden Önce Sevgiliniz ile İzlemeniz Gereken 5 Film Önerisi

Sevgili ile birlikte izlenebilecek pek çok film vardır. Bu filmler arasında ölmeden önce mutlaka izlenmesi gereken akıcı filmler bulunur. Her biri ayrı anlam içeren, izlemeye değer olan birbirinden romantik ve anlam içeren filmlerdir.

Sil Baştan

Sil baştan filmi, sevgilisinden ayrıldıktan sonra ondan kalan hatıraları hafızasından sildiren bir adamı anlatır. Filmde, bu şekilde hafızasından eski sevgililerini sildiren pek çok karakter konu alınır. Filmin vermek istediği asıl mesaj ise çok anlamlıdır. "Bir insanı belki aklından silebilirsin. Fakat onu kalbinden çıkaramazsın."

The Notebook

Duke isimli bakımevinde kalan yaşlı bir adamın, hatıralarını yazdığı bir not defteri vardır. Hikaye 1940 yılında geçer. 17 yaşında genç bir kız, ailesi ile birlikte ada tatiline gelir. Burada yakışıklı bir erkeğe aşık olur. Aralarında bulunan sınıf farkına rağmen aşk yaşarlar. Fakat ikinci dünya savaşından dolayı ayrılmak zorunda kalırlar. İki aşık, yıllar sonra yeniden karşılaşacaktır.

İkimizin Yerine

Film, kasabada yaşayan, sürekli olarak hayatın sırrını çözmeye çalışan, Çiçek isimli bir genç bir kadını konu alır. Daha sonra kasabaya Doğan isimli bir edebiyat öğretmeni taşınır. Doğru olmamasına rağmen bir süre sonra Doğan ve Çiçek arasında aşk başlar. Tutkulu bir ilişki yaşarken bir yandan da farkında olmadan bir ailenin kaderini kökünden değiştirirler.

Su ve Ateş

Londra'da yaşayan Yağmur isimli bir kadın, tesadüf sonucu Kemal isimli biri ile tesadüfen uçakta tanışır. Daha sonra bu ikilinin peşini tesadüfler bırakmaz. Yağmur kısa süredir tanıdığı Kemal'e aşık olur. Birbirlerine aşık olurlar. Fakat Kemal'in Yağmur'dan sakladığı büyük sırları vardır. Aslında Kemal, adı Haşmet olan, büyük bir aşiret hesaplaşmasının içinde yer alan bir adamdır. Çiftin içine sürükleneceği karanlık olaylar onları bekler.

Göl Evi

Bu filmde, doğru yerlerde fakat yanlış yerlerde bir araya gelen iki kalbin hikayesi anlatılır. Kate doktorluk mesleğinde başka bir iş teklifi aldığını için başka bir eve taşınmak zorunda kalır. Göl kenarındaki evinden ayrılırken, kendinden sonra ki gelecek olan kiracıya bir not bırakır. Değişik bir zaman kaybından dolayı imkansız bir aşk başlar.

Yorum yapın veya Puan verin.

Lütfen adınızı ve soyadınızı bir boşlukla ayırarak giriniz (örn. Adınız Soyadınız)

Lütfen mail adresi girin. Lütfen geçerli bir mail adresi girin.
Kalan Karakter: 

255

Lütfen Yorumuzu girin.


FALLBACK
PLACEHOLDER
Makaleller