Türk Telekom Hat Sahiplerine Duyuru: Sadece 25 TL Olacak! Herkes Yararlanacak

Ziraat Bankası açıkladı. Emekliler için Türk Telekom Kampanyası Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinde duyurdu. Ziraat Bankası'ndan maaş alan emekliler, Türk Telekom'un mobil bağlantısı üzerinden 25 TL, 750 dakika tek yön, 750 SMS tek yön, 5 GB mobil internet ve sınırsız görüşme ücretini Türk Telekom taahhütle 12 ay kontratla alabilirler.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Kampanya kapsamında aylık sabit fiyat indiriminden yararlanmak için T.C. Kimlik numaranızı girerek Türk Telekom 5555'e SMS göndermeniz veya ZIRAAT T.C. Kampanyasına katılmak için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Ziraat emekli maaşı kapsamında 750 dakika tek yön, 750 SMS tek yön, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom'un mobil bağlantısı üzerinden sınırsız arama hakkı sunuyor.

Bağlayıcı olmayan aylık ücretler, yeni kurulum, numara taşıma ve ön ödemeli ücretlerden geçiş, Türk Telekom faturalı değişimlerinde KDV ve ÖİV dahil olmak üzere KDV ve ÖİV dahil 40 TL olup, 54 TL'dir. Kampanya kapsamında aylık sabit ücrete 15 TL indirim eklenecektir. Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı almak ve yeni bağlantılar, numara nakilleri veya ön ödemeli Türk Telekom tarifelerinden değişiklik yaparak Ziraat Emekli oranlarına gelmek, müşteriden, taahhüt edildiği takdirde Ziraat Emekli ‘den 25 TL Ziraat Emekli-SMS veya müşteri hizmette kalma bedeli olarak faturalandırılacaksınız.

Türk Telekom Hat Sahiplerine Duyuru: Sadece 25 TL Olacak! Herkes Yararlanacak

Ziraat Bankası'ndan yıllık ödeme alan bir müşteri, Türk Telekom'un faturalı ücretine Ziraat Emeklinin 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emeklilik ücretinde kalmayı taahhüt etmesi durumunda, 12 fatura dönemi için 39 TL Ziraat Emekli ücreti alacaktır. Taahhüt edilen fatura döneminden hesaplanır. 29 Mart 2021 tarihinden önce ücret kaydı yaptıran aboneler yeni bağlantı, port ve ön ödemeli Türk Telekom bağlantısına geçiş yapacak, Ziraat Bankası'ndan yıllık ödeme alacak ve 12 ay faturalı Türk Telekom Ziraat Emekli cep telefonu ücreti alacaklardır. Onu kullanıyorum. T.C. Kimlik numaranız ile kaydolun, 25.50TL ücretten yararlanacaktır.

21 Ekim 2021 tarihinden önce, Türk Telekom faturalı bağlantısından tarifeye geçerek kaydolan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan abonelere, Türk Telekom faturalı cep tarifesi olan Ziraat Emekli ‘de 12 ay konaklama imkânı sağlanacak. T.C. Kimlik numaranız ile kayıt yaptırırsanız 39,78TL ücret uygulanacaktır.

Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan aynı T.C. Yeni bağlantı özelliği ile Ziraat Emekli ücretleri için Türk Telekom ön ödemeli bağlantısı üzerinden kayıtlı üç müşteri, Ziraat Emekli ücretleri için Türk Telekom faturalı bağlantısı üzerinden kayıtlı bir müşteri kimlik numarasını Türk Telekom'a aktaracak. Ziraat Emeklilik Plus'ta Türk Telekom kampanyası. Ziraat ve Emeklilik Plus'ta Türk Telekom kampanyasına katılan müşteriler, faturalı ücretlerini 12 ay boyunca devam ettirmeyi taahhüt ederler.

Bağlantının kesilmesi veya abonenin faturalı bağlantıdan faturasız bağlantıya geçmesi durumunda kampanya kapsamında sunulan aylık indirimler her fatura dönemi sonunda uygulanmaz.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin 12 aylık sözleşme imzalaması gerekmektedir. Müşteri 12 ay sonunda tekrar taahhütte bulunmasına rağmen Ziraat Bankası'ndan yıllık aidat ödemesi alıyorsa kampanya devam edecektir.

Kampanya kapsamında Türk Telekom'un kayıtlı olduğu Türk Telekom dışındaki operatörlere numara taşıma, yeni kurulumlar, faturasız tarifeden geçiş, bağlantı kesme, faturalı hattan faturalı hat geçişleri için verilen numara. Oranın tüm hizmetleri sonlandırıldığında, kampanya kapsamında verilen aylık oran indirimi tutarının tamamı için promosyon indirimi, ilgili döneme ve aylık oranın günlük kısmına göre dikkate alınacaktır. Kampanyada değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkı Ziraat Bankası ve Türk Telekom'a aittir.

Yorum yapın veya Puan verin.

Lütfen adınızı ve soyadınızı bir boşlukla ayırarak giriniz (örn. Adınız Soyadınız)

Lütfen mail adresi girin. Lütfen geçerli bir mail adresi girin.
Kalan Karakter: 

255

Lütfen Yorumuzu girin.


FALLBACK
PLACEHOLDER
Makaleller